Dokumentacioni - Mbikëqyrja

Thumb
01.

Auditimi i dokumentacionit02.

Inspektimi në terren03.

CertifikimiBLOG

Informacioni aktual, Rregulloret, Njoftimet, Hulumtimet dhe më shumë...

Cilat janë ndryshimet midis ISO 50001 dhe ISO 14001?

Cilat janë ndryshimet midis ISO 50001 dhe ISO 14001?

Cilat janë ndryshimet midis ISO 50001 dhe ISO 14001?

 • 13 Temmuz 2023
Devam
Rëndësia e klauzolës "7.1.6 Informacioni i Korporatës" të ISO 9001:2015

Rëndësia e klauzolës "7.1.6 Informacioni i Korporatës" të ISO 9001:2015

Rëndësia e klauzolës "7.1.6 Informacioni i Korporatës" të ISO 9001:2015

 • 04 Temmuz 2023
Devam
Si mund ta ndihmojë menaxhimi i rrezikut kompaninë tuaj?

Si mund ta ndihmojë menaxhimi i rrezikut kompaninë tuaj?

Si mund ta ndihmojë menaxhimi i rrezikut kompaninë tuaj?

 • 08 Haziran 2023
Devam
 • Adresë

  Adnan Kahveci Mah. Çankaya Cad. Vadi İş Merkezi E:2 D:25 Beylikdüzü / İstanbul
 • Orari zyrtar

  Mesjavë 08:00 - 18:00
 • Telefoni

  +90 (0212) 855 48 10
 • Email

  [email protected]

Apliko për certifikim